NL

Meesteres Jill

Verena ontmoette ik vele jaren geleden en we hadden meteen een fijn en warm contact. Het was dan ook een voor de hand liggende keuze dat ik ooit naar haar studio zou verhuizen. Werken bij en met haar maakt me bijzonder gelukkig.

Ik heb reeds 30 jaar ervaring waarvan 25 jaar als Pro-Domme. Mijn voorkeur gaat uit naar het realiseren van fantasieën waarmee ik affiniteit voel.
Wederzijdse sympathie vind ik nog steeds de belangrijkste voorwaarde en de beste garantie om samen een intens, mooi spel te beleven.

Ik beleef intense voldoening aan het uitvoeren en realiseren van iemands meest intieme, aparte en originele fantasieën. Voor de echte masochist kan ik behoorlijk sadistisch en wicked uit de hoek komen maar altijd met een warme glimlach. Ik ben verbaal goed onderlegd en heb een bovengemiddelde levendige fantasie dus rollenspel zit me eveneens als gegoten.

De inhoud van een sessie, soft of hard, heeft voor mij geen enkel belang. Ik hou van creatieve uitdagingen en een persoonlijke sessie. Ik ben in mijn element wanneer een sessie enige technische vaardigheid vereist.

Als liefhebber van shibari, touwsuspension, close–to-reality medical play, CBT, NT, CP, rollenspel en zoveel meer kan ik zeker iets betekenen voor u.

Daag me uit om van uw fantasie een onvergetelijke ervaring te maken.

Op www.fetlife.com kan u honderden recente foto’s bekijken van mijn sessies.


© 2016 Mistress Verena